Vabljeni k udeležbi na Dnevih krožnih priložnosti 2019, kjer boste lahko spoznali, kako s svojo inovativno in krožno poslovno idejo prepričati vlagatelje. Brezplačen seminar »Investiranje v krožna zagonska podjetja« bo potekal v četrtek, 21. novembra 2019, v prostorih Tehnološkega Parka Ljubljana v Ljubljani.

Seminar je namenjen zagonskim podjetjem, ki želijo s svojim krožnim konceptom in verigo vrednosti prepričati vlagatelje, in investitorjem, ki se želijo udejstvovati pri krožni preobrazbi gospodarstva. Glavni govorec, Gilles Le Cocguen, vodja platforme EuroQuity iz bpifrance, bo udeležencem predstavil, kako se najbolje pripraviti za investiranje, Borut Kocič, direktor Oddelka za podjetja v SID Banki, pa bo prestavil pristop k investiranju v trajnostne in krožne koncepte v Sloveniji.

Dogodek organizira Gm kot član SRIP-Krožno gospodarstvo, se bo odvijal v sodelovanju s Tehnološkim Parkom Ljubljana. Je del programma ESIL - Early Stage Investment Launchpad in SIO – Subjekti Inovativnega Okolja. Odvijal se bo v angleškem jeziku.

Program in prijavnico na dogodek najdete na circularbusiness.academy. Udeležba na dogodku je brezplačna.