V okviru projekta ZaVse/4ALL nadaljujejo z izvajanjem izkustvenih delavnic »Dostopnost za vse – spoštovanje za vse, za družbo brez diskriminacije«. Tokrat vas vabijo v Krško, Novo mesto in Postojno.

Na delavnici Izkušnja spreminja vam ponujajo priložnost, da se seznanite z doživljanjem sveta različnih skupin invalidov. Kako? Lahko se boste usedli na invalidski voziček in se poskušali prebijati z njim čez ovire, lahko boste hodili z belo palico, lahko se boste naučili tudi prebrati kakšno črko v brajici in si nadeli tudi različna očala in se vsaj za hip postavili v kožo osebe z okvaro vida. Na delavnici bodo udeleženci poleg izkustvenega dela spoznali tudi zakonodajne okvire pri zaposlovanju invalidov in spodbude, ki so jih lahko deležni pri njihovem zaposlovanju.

Vabila s programom najdete v nadaljevanju. Udeležba na delavnicah je brezplačna, prijave sprejemajo prek spletne prijavnice, ki je objavljena v vabilu.

ponedeljek, 25. november 2019, Krško – Vabilo  torek, 26. november 2019, Novo mesto – Vabilo ponedeljek, 2. december 2019, Postojna - vabilo