Služba Vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko se maja prihodnje leto podaja že v šesto kampanjo EU PROJEKT, MOJ PROJEKT, v kateri predstavljajo dobre zgodbe, ki jih v Sloveniji pišemo s pomočjo evropskih sredstev. Vabijo vas k sodelovanju v kampanji!

Spoznavanje naše naravne in kulturne dediščine, koristna predavanja, številne delavnice za vse generacije, pohodi, vodene vadbe, igre, dnevi odprtih vrat čistilnih naprav in slovenskih kmetij, okrogle mize o aktualnih vprašanjih in predvsem odgovori o možnostih, ki jih EU odpira doma in v tujini. To je samo nekaj dogodkov, ki se jih je maja 2019 udeležilo več kot 12.000 obiskovalcev kampanje v več kot 50 krajih po Sloveniji.

Tudi v letu 2020 želijo skupaj z vami pokazati, da lahko pozitivne rezultate projektov evropske kohezijske politike vidimo na vsakem koraku. Zato vas vabijo, da projekt, ki ste ga uspešno izvedli oz. ga izvajate, predstavite z njimi pod okriljem kampanje EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2020, ki se bo odvil v tednu od 9. do 16. maja 2020.

Več informacij o kampanji in prijavni obrazec za sodelovanje najdete na eu-skladi.si. Prijave sprejemajo do 30. 1. 2020.