INUK inštitut  obvešča, da bo v okviru projekta "Certificirano izobraževanje o digitalni dostopnosti'', ki ga financira program Erasmus+, v mesecu novembru potekalo brezplačno usposabljanje za Menedžerje digitalne dostopnosti. Usposabljanje je namenjeno predvsem netehničnim poklicom, ki pri svojem delu soustvarjajo splet (uredniki in skrbniki spletnih strani, ustvarjalci spletnih vsebin, menedžerji oz. vsi tisti, ki so v organizacijah odgovorni za spletne strani).

Z udeležbo na usposabljanju bodo udeleženci pridobili ključna znanja in kompetence za zagotavljanje digitalne dostopnosti, prav tako pa bodo pridobili tudi certifikat o usposobljenosti za delo Menedžerja digitalne dostopnosti.

Zaradi trenutnih razmer povezanih s COVID-19 bo usposabljanje potekalo izključno preko spleta, s pomočjo spletne učilnice in delavnic v živo preko videokonferenčne povezave. Na voljo je še nekaj prostih mest. V kolikor vas udeležba na usposabljanju zanima, se čimprej prijavite na usposabljanje preko spletnega obrazca

Za dodatne informacije v zvezi z usposabljanjem si oglejte Program usposabljanja oz. jim pišite na naslov info@inuk.si.

Usposabljanje bo izvajal INUK inštitut, koordinator projekta "Certificirano izobraževanje o digitalni dostopnosti".