V Društvu psihologov Slovenije v sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje nudijo brezplačno psihološko podporo za zaposlene v NVO.

Za zaposlene v nevladnih organizacijah, ki se trenutno soočajo z veliki obremenitvami in stiskami povezanimi z epidemijo, lahko zagotovijo:

  • individualno svetovanje s ciljem čustvene podpore in razbremenitve,
  • svetovalna srečanja manjšim skupinam zaposlenih s ciljem čustvene podpore in razbremenitve za zaposlene iz iste organizacije, oziroma v skupinah, kjer udeležba ni vezana na organizacijo.

Aktivnosti se bodo zagotavljale preko spleta z uporabo platforme za avdio in video komuniciranje ali preko telefona. Za individualna in skupinska svetovanja se boste v naprej dogovorili za termine. Zaposlenim lahko ponudijo do 5 individualnih ali skupinskih svetovanj. Svetovanja in izobraževalne aktivnosti bodo izvajali usposobljeni strokovnjaki in strokovnjakinje. Pri izvedbi svetovanj bo zagotovljena zaupnost. Vse oblike psihološke podpore so brezplačne.

 

Kako se prijaviti?
Če bi želeli izvesti sklop psihoedukativnih aktivnosti ali svetovalna srečanja za manjše skupine, jim to sporočite z odgovori na spletni obrazec: https://anketa.nijz.si/a/126080.   

V kolikor bi bila za vaše sodelavke in sodelavce aktualna podpora v obliki individualnih svetovalnih srečanj, pa lahko svoje zanimanje individualno sporočijo preko spletnega obrazca: https://anketa.nijz.si/a/126081. Na podlagi njihovega sporočila jih bo za dogovor glede termina in način izvedbe srečanja (preko spleta ali telefona) v kratkem kontaktiral svetovalec ali svetovalka.

Za dodatne informacije so vam na voljo preko e-pošte: matej.vinko@nijz.si in 051 266 138