Evropska univerzitetna športna zveza (EUSA) in EUSA institut vabita na okroglo mizo o nadlegovanju in zlorabah v športu, ki bo potekala v okviru projekta preprečevanja nadlegovanja in zlorab v športu z uporabo izobraževalnih tehnologij - Halting Harassment and Abuse in Sports using Learning Technologies (HALT).

Cilj projekta je večje ozaveščanje o problematiki in ponudba platforme in orodij za delo na omenjenih področjih. Na okroglo mizo so k aktivni udeležbi povabili predstavnike_ce organizacij in institucij, ki delujejo na področju podpore, zagovorništva in športa, namenjena pa je vsem, ki se jih področja neposredno dotikajo ali jih tematika zanima, želijo podrobneje spoznati aktivnosti ki se že izvajajo, ter prispevati k rešitvam.

Okrogla miza bo potekala v sredo, 26. maja 2021, med 10:00 in 11:30 v prostorih Mestne občine Ljubljana, Mestni trg 1, Ljubljana.

Izvedba dogodka bo potekala v skladu z navodili za preprečevanje širjenja okužbe Covid-19, zato je število omejeno, vse udeleženke_ce pa prosijo, da spoštujejo varnostne ukrepe: dogodka se udeležite v primeru, da ste zdravi, uporabljate varnostno razdaljo, obvezna uporaba mask ter spoštovanje ostalih higienskih in epidemičnih ukrepov.

Prijave sprejemajo preko spletnega obrazca do zapolnitve kapacitet oz. najkasneje do nedelje, 23. maja. Po zaprtju prijav boste prejeli podrobnejše informacije glede dogodka.

Več informacij o projektu lahko najdete na halt.phed.auth.gr in eusa.eu/projects/halt