Številne nevladne in druge delovne organizacije v Sloveniji imajo precejšnjo težavo s tem, da dosežejo mlade, tudi zato, ker jih ne poznajo in ne razumejo dobro. V Zavodu Bob pa v zadnjem letu delajo z zagnanimi skupinami bodočih mladih strategov in inovatorjev, ki delajo prve korake na trgu dela. Zato so ugotovili, da bi bilo smiselno, da njihovo pomoč in znanje “posodijo” tudi ostalim kolegom v sektorju in izven njega.

Kaj iščejo? Če srečujete z izzivi na področju družbenih inovacij, razvoja trajnostnih izdelkov in storitev, strategij digitalizacije in promocije, oblikovanja modelov solidarnostne ekonomije, načrtovanja kampanj in s tem, kako pravičnost, solidarnost in trajnost vplesti v vsakodnevno delovanje vaše organizacije, se lahko potegujete za pomoč mladih strategov v skupini mladih iz Pogona.

Kako se prijavite? Do torka, 1. junija 2021, v preprosti prijavi (TUKAJ) opišite izziv, s katerim se soočate, v Zavodu Bob pa bodo med prijavami izbrali organizacije, ki bodo dobile brezplačno pomoč pri reševanju izzivov. V okviru Pogona bodo junija izbranim organizacijam pomagale zagnane skupine mladih z interesom, da spremenijo svet na bolje.

PRIJAVITE SVOJ IZZIV

Če niste prepričani, da je vaš izziv primeren, potrebujete več informacij ali imate kakšno drugo vprašanje, pokličite na 041391086 ali pišite na metka@zavod-bob.si.