Open Society Foundation (OSF) Praga ob zaključku prve sezone programa Stronger Roots vabi na konferenco, ki bo od 11. do 13. maja 2022 v Pragi. Cilj programa Stronger Roots je povečati odpornost civilnodružbenih organizacij in okrepiti njihovo vlogo v Srednji in Vzhodni Evropi.

Na dogodku bodo predstavili metodologijo, vpliv in študije primerov programa Stronger Roots, ki so ga OSF Praga, NIOK Foundation, OSF Bratislava in Glopolis s podporo Porticusa ter Open Society Initiative for Europe (OSIFE) od leta 2019 izvajale na Češkem, Slovaškem in Madžarskem. Osnutek programa je v priponki na dnu vabila.

Na konferenci boste lahko slišali in izmenjali izkušnje z izvajalci programa Stronger Roots ter predstavniki programske ekipe, gosti in predavatelji, mentorji in strokovnjaki.

Na konferenco se lahko prijavite najkasneje do 28. aprila – TUKAJ.

Dogodek bo potekal v hotelu MamaShelter v Pragi. Za rezervacijo namestitve se obrnite na: romana.smidova@mamashelter.com. Če potrebujete kakršno koli pomoč, pišite koordinatorki konference, Pavlíni Hořákovi, na pavlina.horakova@osf.cz

 

Osnutek programa