ŠD Šentviška Gora obvešča, da bo letošnji festival Gora Rocka, ki že 17 let zapored (seveda s prekinitvijo zaradi epidemije) poteka na Šentviški planoti na Tolminskem, na idilični lokaciji ob vasi Prapetno brdo, letos potekal od 23. do 26. junija.

Letos bo festival spet organiziran v polnem obsegu in bo, kot pred epidemijo, privabil več kot 10.000 obiskovalcev. Celoten izkupiček festivala po kritju materialnih stroškov je namenjen za dobrodelne cilje in tudi vseh 300 prostovoljcev vse dni vključno z organizacijskim odborom dela brezplačno.

V svoje prostovoljske vrste vabijo še ekipo približno desetih 'eko promotorjev', ki bodo kot prostovoljci delovali na teritoriju festivala in bodo na priljuden način, pomešani med obiskovalce, poskušali spodbuditi pravilno sortiranje odpadkov, skrb za vračljive kozarce (ob spodbudi vračila kavcije) in sploh delovati na terenu kot ambasadorji eko poslanstva festivala.

Vsak prostovoljec, ki je aktiven v dneh od četrtka do nedelje, dobi prepoznavno majico eko promotorja, festivalsko vstopnico, topel obrok, možnost kampiranja in seveda poleg dela uživanje v odličnem programu.

Če ste zainteresirani za sodelovanje, jim pišite na eko@gorarocka.si.