Kulturno izobraževalno društvo PiNA, v okviru nacionalne kontaktne točke programa CERV, organizira serijo dogodkov, s katerimi želijo predstaviti navdihujoče zgodbe in dobre prakse programa CERV.

Srečanja bodo priložnost za spoznavanje izzivov in rešitev, s katerimi so se srečevale organizacije pri izvedbi, prav tako pa bodo srečanja tudi priložnost za navezovanje medsebojnih stikov.

Vabijo vas, da se jim pridružite na prvem spletnem dogodku, na katerem bodo predstavili dobre prakse razpisov, namenjenim občinam.

V sredo, 12. januarja 2023, boste ob 13. uri, na spletni platformi Zoom, tako skupaj preživeli dobro uro in spoznali izkušnje s CERV razpisom Networks of Towns.

Marko Stijepić, direktor Podjetniškega inkubatorja Kočevje (www.inkubator-kocevje.si), bo predstavil izkušnje, pridobljene na projektih TIME4EU (v sodelovanju z Občino Kočevje) in YOUNGDEAL. Prav tako pa bodo prihodnje leto izvajali še dva projekta, GREEN YOUTH EMPOWER (kot koordinatorji) in GREEN IT YOUR WORK (kot partnerji).

Prostor bodo namenili tudi pogovoru o novih razpisih in možnostih za sodelovanje.

Zakaj se dogodka udeležiti?

Če želite spoznati praktične izkušnje in izzive ter možnosti CERV projektov v okviru razpisa Networks of Towns.

K prijavi vabijo vse občine in javne ter zasebne neprofitne organizacije (npr. nevladne organizacije, zavodi s področja kulture, izobraževanja, regionalnega razvoja, turizma, trajnostnega razvoja ipd.). Skratka vse, ki bi vas zanimalo spoznati več o razpisu Networks of Towns in navdihujoče zgodbe programa CERV.

Prijave zbirajo do torka, 11. januarja 2023, na tej povezavi.