Mednarodni teden coachinga, ki letos poteka od 13. do 19. maja, kot globalno praznovanje coachinga spodbuja posameznike in organizacije po vsem svetu, da razumejo, raziskujejo, preizkušajo in odkrivajo možnosti, ki jih ponuja coaching. ICF Slovenija Charter Chapter vas v znamenju tega praznika 16. maja 2024 vabi na izkustveni spletni dogodek od 9:00 – 11:15 ure.

Začeli bodo s 60 minutno delavnico, v kateri boste praktično izkusili facilitiran proces lahkotnega in sproščenega raziskovanja vam pomembne situacije/cilja ali izziva s pomočjo mednarodno uveljavljenih orodij Points of You®.  Izkusili boste, kako je fotografija lahko močno orodje za širjenje perspektiv, raziskovanje zunaj okvirov trenutnega razmišljanja, prebujanje zavedanja in načrtovanje nadaljnjih korakov.  Izkusili boste tudi moč zgodbe, glasbe in tišine, ki so sestavni del metodologije Points of You® in skupaj z orodji Points of You® izzivajo naš razum in nam pomagajo zaobiti naše ustaljene, zakoreninjene načine razmišljanja in delovanja ter iskati sveže, kreativne poglede in rešitve.

Sledila bo predstavitev coachinga, ICF Slovenia Charter Chapter in vrednosti, ki jo coaching ponuja za posameznike, organizacije in družbo.

Po kratkem odmoru boste imeli v zaključnem delu možnost (če želite), da v ločenih virtualnih sobah izkusite individualni coaching (30 – 45 min) z enim izmed prisotnih coachev. Število mest je omejeno in potrebna predhodna prijava.

Udeležba je za brezplačna. Vse kar potrebujete je miren prostor, dobra internetna povezava in računalnik s kamero in mikrofonom.

Interaktivno spletno delavnico bo vodila Dragana Prijanovič, PCC (Professional Certified Coach) s podporo ekipe coachev ICF Slovenia Charter Chapter v zaključnem delu izkušnje coachinga.

Več informacij in prijave na tej povezavi.