komuniciranje

Kaj vam ponujamo?

Skupaj z vami pripravimo celovit komunikacijski načrt – za celotno organizacijo ali za posamezne programe, projekte ali dogodke. Pomagamo vam pri pripravi in oblikovanju ključnih sporočil, identifikaciji ciljnih skupin in zanje relevantnih komunikacijskih kanalov. Pomagamo vam poiskati komunikativne vsebine in jih predstaviti na način, da bodo kar najbolj učinkovite, pomagamo vam pri zasnovi dobrih nevladniških zgodb (storytelling), s kontakti urednikov ali novinarjev in pri kreiranju učinkovite medijske kampanje.

 

Svetuje vam

Uroš Bonšek, vodja za odnose z javnostjo na CNVOS, se s komuniciranjem profesionalno ukvarja 12 let. 3 leta je delal v oglaševanju, nato bil 7 let vodja odnosov z javnostjo v Kinu Šiška, ki ji je priskrbel več kot 40 tisoč medijskih objav. Zadnje leto in pol komunicira nevladniške akcije in medijske projekte (#nulapet) in pripravlja komunikacijske načrte za nevladne organizacije. Je tudi predsednik programskega odbora letošnje osrednje konference o odnosih z javnostmi SKOJ 2018.

 

Kako poteka svetovanje?

Osebno: po dogovoru v prostorih na Povšetovi ulici 37, 1000 Ljubljana. Za osebno svetovanje pišite na info@cnvos.si ali pokličite na 01 542 14 22, kontaktna oseba je Uroš Bonšek.
Po elektronski pošti: info@cnvos.si
Po telefonu: 01 542 14 22

 

Cenik

Kratki nasveti: Brezplačno za člane CNVOS *
Svetovalna ura: 40 EUR *
* Brezplačno pravno svetovanje naši strokovnjaki nudijo samo nevladnim organizacijam, ki so članice CNVOS, in sicer po telefonu ali po elektronski pošti, kar zajema krajše nasvete, ki ne zajemajo preučevanja ali priprave pravnih aktov. Več o brezplačnem članstvu in njegovih prednostih si lahko preberete tukaj. Brezplačno pravno svetovanje ni financirano iz sredstev evropskih strukturnih skladov (ESS), temveč ga CNVOS zagotavlja iz lastnih sredstev.
* Cena ne vključuje DDV