lobiranje in pritisk na odločevalce

Kaj vam ponujamo?

Naši zagovorniški, pravni in komunikacijski strokovnjaki polje NVO zagovorništva poznajo kot nihče drug pri nas, zato vam lahko pomagamo doseči spremembe, ki si jih želite. Pomagamo vam pri pripravi celovite zagovorniške akcije; pomagamo identificirati predpise, ki jih je potrebno spremeniti za dosego ciljev, identificirati točke vpliva in ključne odločevalce, zapisati nova določila, svetovati, kako jih zagovarjati na vseh ravneh v postopku.

Poleg dobre načrtovane zagovorniške akcije je za končni uspeh potreben tudi neoporečen zapis zakonske rešitve, ki je temeljito podprt tako z analizo problema, izčrpnim pojasnilom učinkov rešitve ter njenega finančnega vpliva, zato vam pomagamo oblikovati tudi premišljen individualni oziroma komunikacijski/medijski načrt za dosego ciljev.

Kako poteka svetovanje?

Osebno: po dogovoru v prostorih na Povšetovi ulici 37, 1000 Ljubljana. Za osebno svetovanje pišite na info@cnvos.si ali pokličite na 01 542 14 22.
Po elektronski pošti: info@cnvos.si
Po telefonu: 01 542 14 22

Cenik

Kratki nasveti: Brezplačno za člane CNVOS *
Svetovalna ura: Za nevladne organizacije: 40 EUR **
Za druge pravne osebe: 55 EUR **
* Brezplačno svetovanje naši strokovnjaki nudijo samo nevladnim organizacijam, ki so članice CNVOS, in sicer po telefonu ali po elektronski pošti. Brezplačno svetovanje zajema krajše nasvete s področja lobiranja in pritiska na odločevalce. Več o brezplačnem članstvu in njegovih prednostih si lahko preberete tukaj. Brezplačno svetovanje CNVOS zagotavlja iz lastnih sredstev..
** Cena ne vključuje DDV