Z našo največjo časopisno hišo iščemo junake nevladnega sektorja - posameznike ali skupine, ki nosijo v sebi pozitivne in srčne zgodbe in bi bili te zgodbe pripravljeni deliti najprej z novinarjem in fotografom, nato pa tudi z bralci.

Na (Ne)Delu so prisluhnili našemu predlogu, da bi skupaj poiskali in skozi reportaže predstavili resnične junake nevladnega sektorja. Seveda, junaki s(m)o prav vsi slovenski nevladniki, za reportaže pa iščemo tiste posameznike ali skupine, ki imajo še tisto nekaj več, tiste, ki nosijo v sebi pozitivne in srčne zgodbe, preko katerih se lahko vsi še kaj naučimo ali začnemo drugače razmišljati in o katerih morda še nismo slišali nič, čeprav morda živijo za vogalom ... in seveda, iščemo tiste junake, ki bi bili te zgodbe pripravljeni deliti najprej z novinarjem in fotografom, nato pa tudi z bralci.

Poziv ni časovno omejen, le začnemo ga takrat, ko se nabere najmanj 10 zgodb, primernih za objavo. Zgodbe bomo izbirali skupaj, velja pa (in tako je prav), da je končna potrditev tista uredniška. Če se prepoznate kot junak/inja nevladnega sektorja ali junake poznate (opozorite jih na poziv ali jih sami predlagajte), pričakujemo od vas krajši opis svojega dela, aktivnosti ... skratka v petih stavkih nam napišite junaško zgodbo in nam jo pošljite na uros.bonsek@cnvos.si.