CNVOS skupaj z agencijo Backelite vabi na dvodnevno konferenco, na kateri se bodo sodelavci agencije lotili konkretnih in realnih izzivov, s katerimi se soočajo slovenske NVO. Ponujamo vam možnost, da sami predlagate izzive in probleme, za katere menite, da bi jih bilo vredno nasloviti in za katere bi vam lahko Backelitovi strokovnjaki pomagali poiskati učinkovite rešitve.

CNVOS skupaj z agencijo Backelite1 med 16. in 18. majem 2018 vabi na dvodnevno konferenco, na kateri se bodo sodelavci agencije lotili konkretnih in realnih izzivov, s katerimi se soočajo slovenske nevladne organizacije in družba v celoti.

Ponujamo vam možnost, da sami predlagate izzive in probleme, za katere menite, da bi jih bilo vredno nasloviti in za katere bi vam lahko Backelitovi strokovnjaki pomagali poiskati učinkovite rešitve. Na preteklih dogodkih so se med drugim lotevali tem, kot so pomanjkanje zalog sveže vode, dvig najemnin oziroma dostopnost stanovanj, preveliko število avtomobilov in prometni kaos ...

Konferenca bo potekala v Ljubljani med 16. in 18. majem
in bo zaprta za javnost. Nanjo bodo povabljeni le predstavniki nevladnih organizacij, ki bodo predlagale izbrane teme oziroma tiste, ki delujejo na izbranem področju in bi lahko s svojim strokovnim znanjem obogatile konferenco. Dogodka se bo sicer udeležilo okoli 100 ljudi, 10 mest pa je rezerviranih za NVO.

Zbiranje predlogov poteka do 1. marca 2018, izbor pa bo narejen najkasneje do začetka aprila, temeljil bo na relevantnosti tematike in razpoložljivosti Backelitovih strokovnjakov. 

 

Predlagajte temo

 

1Backelite je agencija s sedežem v Franciji in izpostavami v Italiji in Španiji ter na Nizozemskem, Švedskem in Kitajskem.