Konec poletja si center Ljubljane rezerviramo nevladniki. Tudi letos na CNVOS pripravljamo tradicionalni, tokrat že 18. Festival nevladnih organizacij LUPA, ki ga bomo še dodatno obogatili s pogovori v kavarni Pritličje, le nekaj korakov stran od stojnic. 

LUPA bo v četrtek, 13. septembra 2018, med 10. in 18. uro na Prešernovem trgu, Tromostovju in Stritarjevi ulici.

 

Stojnice, ki si jih praviloma delita dve organizaciji, bodo razporejene po Prešernovem trgu prek Tromostovja in proti Mestni hiši. Živi program bomo izvedli pred Prešernovim spomenikom, delavnice pa pred in med stojnicami. Letošnjo novost predstavlja možnost pogovorov, debat, seminarjev in podobno. V ta namen smo rezervirali prostor v kavarni Pritličje, ki sprejme do 20 obiskovalcev, na voljo pa vam je med 11. in 17. uro. Maksimalna dolžina posameznega dogodka je 45 minut.

 

Festival LUPA je tradicionalna predstavitev slovenskih nevladnih organizacij. Vsako leto se na stojnicah predstavi okrog 120, z živim programom in na delavnicah pa še več kot 30 društev, nevladnih zavodov in ustanov. Program in seznam udeležencev bomo objavili v naslednjih dneh. 

 

Do dogodka bomo skupaj odštevali tudi na Facebooku, kjer vas bomo redno obveščali o vseh pomembnih novicah in programu. Pridružite se nam!

Se vidimo 13. septembra od 10. ure dalje na 17. Festivalu LUPA!