Ponoči je okrog hodil Miklavž in pridnim otrokom prinesel mandarine. Oglasil se je tudi v naši pisarni. Nič mandarin nam ni pustil (za to smo bojda prestari?!), nam je pa predlagal, da bi našim nevladnicam in nevladnikom v njegovem imenu podarili en kup brezplačnih svetovalnih ur. Malo smo se pregovarjali in na koncu sklenili kompromis: nevladnikom, ki bodo kupili 1 svetovalno uro, bomo dodali še dve brezplačni, tistim, ki jih bodo kupili 10, pa jih bomo primaknili še 5.

Ponujamo vam torej dva paketa svetovalnih ur: 3 za 1 in 15 za 10. Pri nakupu treh svetovalnih ur boste plačali le eno, ki stane 40 evrov, in prihranili kar 66 odstotkov denarja. Tistim, ki jih želite kupiti 15, pa vam jih bomo zaračunali samo deset, kar znese 400 evrov. Vsaka nevladna organizacija lahko kupi največ en paket vsake vrste.   

Zakupljene ure lahko po lastni želji porabite za posvet z našimi pravnimi, projektnimi in komunikacijskimi strokovnjaki. Ti vam lahko pomagajo pri pripravi ali pregledu pogodb, pravilnikov, statutov, za pregled ali pripravo projektnih prijav, za iskanje primernih razpisov, partnerjev, donatorjev, za svetovanje na področju komuniciranja, socialnega podjetništva. Ure lahko izkoristite za svetovanje po elektronski pošti, po telefonu ali na sestankih v živo.

Miklavževo ponudbo bomo raztegnili skorajda do prihoda naslednjega dobrega moža.  Ure lahko naročite do petka, 21. decembra 2018, do polnoči. Zakupljene ure boste lahko izkoristili do konca leta 2019.

 

Naročam paket 3 za 1

Naročam paket 15 za 10