V projektnem oddelku CNVOS iščemo razvijalca projektov/projektnega svetovalca. Naloga projektnega oddelka je razvoj projektnih idej za nevladne organizacije in podjetja, snovanje in vodenje projektov, razvoj in izvedba programov razdeljevanja sredstev (snovanje programa, oblikovanje razpisov, podpora prijaviteljem, spremljanje in pomoč pri izvajanju projektov), projektno svetovanje ter priprava in vodenje izobraževalnih delavnic o vodenju projektov, pridobivanju sredstev ipd.

Pogoji:

  • najmanj 5 let delovnih izkušenj z razvijanjem ali vodenjem mednarodnih projektov,
  • odlično znanje angleškega jezika.
 

Zaželene kompetence:

  • sposobnost razvijanja in nadgradnje projektnih idej,
  • izkušnje s spremljanjem (skrbništvom) projektov,
  • poznavanje nevladnega sektorja,
  • odprtost, komunikativnost in artikuliranost,
  • sposobnost dela v skupini.
 

Svoj življenjepis z obveznim motivacijskim pismom v angleškem jeziku pošljite na zaposlitev@cnvos.si do 30. 1. 2019.  V motivacijskem pismu na največ eni A4 strani opišite, zakaj mislite, da ste pravi za nas. Povejte nam, zakaj mislite, da ste dober razvijalec projektov, in zakaj ste prepričani, da znate sodelavce in projektne partnerje voditi do dobrih in trajnostnih rezultatov.

 

Motivacijskemu pismu priložite kratke opise 5 referenčnih projektov in podrobneje razložite, kakšna je bila vaša vloga pri njih. Zanima nas, kaj vse ste počeli pri snovanju projektov in za katere naloge ste bili zadolženi pri samih izvedbah. Navedite tudi financerje, vrednost projektov in število partnerjev pri izbranih projektih.  

 

Izbor kandidatov bo potekal v več krogih. Na podlagi pregleda življenjepisov in motivacijskih pisem bomo 10–15 kandidatov povabili na dva praktična preizkusa (prvi praktični preizkus bo 20. 2. 2019, izbrane kandidate bomo obvestili vsaj 10 dni prej), tri kandidate, ki se bodo najbolje odrezali pri preizkusih, pa bomo povabili na osebni razgovor z vodstvom CNVOS.

 

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s poskusno dobo šestih mesecev. Začetna plača znaša med 1.100 in 1.200 evrov neto (višina je odvisna od znanj kandidata).