Bi vaša nevladna organizacija potrebovala posvet o strateškem komuniciranju? IABC Slovenija, Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev v sodelovanju s Slovenskim društvom za odnose z javnostmi (PRSS) in CNVOS organizira PRO BONO DAN – projekt brezplačnega svetovanja o strateškem komuniciranju za nevladne in neprofitne organizacije, ki nimajo dostopa do strokovnega znanja in izkušenj s področja odnosov z javnostmi in komunikacijskega upravljanja. 

PRO BONO DAN 2019 bo v četrtek, 7. novembra 2019. Nevladnim organizacijam, ki se boste pravočasno prijavile za sodelovanje – prijavnico morate izpolniti najkasneje do 7. septembra – bodo izkušeni poklicni komunikatorji z različnih področij nudili 60-minutni brezplačen individualen posvet. Da bi se lahko strokovnjaki ustrezno pripravili na posvet, predstavnike nevladnih organizacij prosimo, da v prijavnici na kratko predstavite svoje delo, opredelite svoj komunikacijski izziv oz. kaj bi želeli izboljšati z učinkovitejšim komuniciranjem in predstavite dosedanje načine in sredstva komuniciranja.

Ti podatki so iztočnica za razpravo, na kateri obe strani iščeta primerne rešitve in skupaj oblikujeta ustrezne predloge, kako s strateškim komuniciranjem doseči ali podpreti želene cilje. Po posvetu boste nevladne organizacije prejele povzetek s ključnimi ugotovitvami in predlogi, ki ga bodo pripravili sodelujoči strokovnjaki in vam bo v pomoč pri nadaljnjem delu.

Če pri pripravi prijave potrebujete pomoč, se lahko posvetujete tudi z nami: pišite nam na pr@cnvos.si. Prijavnico si naložite tu

Srečanja s sodelujočimi strokovnjaki bodo 7. novembra na različnih lokacijah po Sloveniji.

Projekt PRO BONO DAN je nadgradnja obstoječega projekta Komunikacijski zos, ki so ga razvile nekatere sekcije IABC v sodelovanju s svojimi lokalnimi okolji, danes pa je eden nosilnih projektov, s katerimi izražajo svojo družbeno odgovornost do širšega okolja. Več informacij o projektu je na voljo tukaj