Vabimo vas, da se udeležite nacionalne konference Poenostavitve občinskih razpisov, na kateri bomo predstavili različne možnosti poenostavitev na občinskih javnih razpisih. Na konferenci vam bomo predstavili načine poenostavitev, ki tako financerjem kot upravičencem olajšajo izvajanje aktivnosti in poročanje o rezultatih, hkrati pa omogočajo doseganje boljših rezultatov.

Na konferenci bodo predstavljeni raznoliki načini sodelovanja z občani in ustvarjanja spodbudnega okolja za tovrstno sodelovanje, hkrati pa bomo osvetlili tudi več primerov dobrih praks in vam omogočili, da svoje poglede in dileme delite s kolegi iz drugih občin.

Da bi spodbudili razmislek o boljših razpisih in nudili podporo uradnikom, smo že leta 2015 izdali Priročnik o izvajanju občinskih razpisov z dodatkom o uporabi predplačil. Še sveže iz tiskarne pa so Smernice o izvajanju občinskih razpisov, ki na kratek in preprost način razlagajo vse korake razpisnega postopka, hkrati pa posebno pozornost posvečajo uporabi pavšalov in drugih poenostavitev.

O vsem tem boste imeli priložnost razpravljati na prihajajoči konferenci.

Konferenca bo potekala 25. septembra 2019 od 9.30 do 13:30 v Tehnološkem parku Ljubljana, in sicer v konferenčni dvorani B23. Prosimo, da se na konferenco prijavite preko spodnjega obrazca najkasneje do 20. septembra oz. do zapolnitve prostih mest. Udeležba na konferenci je brezplačna.

Vabljeni župani, občinski uradniki in člani ocenjevalnih komisij, seveda pa tudi vsi ostali, ki vas tema zanima.

Veselimo se druženja z vami!

 

Vsa prosta mesta so že zasedena, zato prijava ni več mogoča.

 

 

Program konference