Bi vaša nevladna organizacija potrebovala posvet o strateškem komuniciranju? IABC Slovenija, Mednarodno združenje poslovnih komunikatorjev v sodelovanju s Slovenskim društvom za odnose z javnostmi (PRSS) in CNVOS organizira PRO BONO DAN – projekt brezplačnega svetovanja o strateškem komuniciranju za nevladne in neprofitne organizacije, ki nimajo dostopa do strokovnega znanja in izkušenj s področja odnosov z javnostmi in komunikacijskega upravljanja.

PRO BONO DAN 2019 bo v četrtek, 7. novembra 2019. Prijavilo se je veliko nevladnih organizacij, mi pa želimo, da vas to priložnost izkoristi še več! Zato smo rok prijave podaljšali do 30. septembra. Če se prijavite, vam bodo izkušeni poklicni komunikatorji z različnih področij nudili 60-minutni brezplačen individualen posvet. V prijavnici na kratko predstavite svoje delo, opredelite svoj komunikacijski izziv oz. kaj bi želeli izboljšati z učinkovitejšim komuniciranjem in predstavite dosedanje načine in sredstva komuniciranja.

Ti podatki bodo iztočnica za razpravo, kjer boste s komunikatorjem poiskali primerne rešitve in skupaj oblikovali ustrezne predloge, kako doseči ali podpreti želene cilje. Po posvetu boste nevladne organizacije prejele povzetek s ključnimi ugotovitvami in predlogi, ki ga bodo pripravili sodelujoči strokovnjaki in vam bo v pomoč pri nadaljnjem delu.

Če pri pripravi prijave potrebujete pomoč, se lahko posvetujete tudi z nami: pišite nam na pr@cnvos.si. Prijavnico si naložite tu.

Srečanja s sodelujočimi strokovnjaki bodo 7. novembra na različnih lokacijah po Sloveniji.

Projekt PRO BONO DAN je nadgradnja obstoječega projekta Komunikacijski zos, ki so ga razvile nekatere sekcije IABC v sodelovanju s svojimi lokalnimi okolji, danes pa je eden nosilnih projektov, s katerimi izražajo svojo družbeno odgovornost do širšega okolja. Več informacij o projektu je na voljo tukaj.