Kaj je in kaj ni socialni marketing? Kakšne so dobre socialno-marketinške kampanje? Kako sta nastali kampanji Skriti escape room in Heroji furajo v pižamah? Tudi vsi tisti, ki ste zamudili najbolj zanimivo nevladniško konferenco letos, lahko sedaj potešite svojo radovednost!

Letošnjo nacionalno nevladniško konferenco smo posvetili socialnemu marketingu: marketingu, s katerim želimo doseči spremembo v obnašanju posameznikov, (raz)rešiti težave, ki nas pestijo, in družbo tako spremeniti na bolje. In izbira teme je bila več kot ustrezna, saj so prijave kar deževale! Prav zato smo se odločili konferenco prenašati v živo in vsakomur omogočiti tudi kasnejši ogled.

Za odgovore na vsa vaša vprašanja glede socialnega marketinga se priklikajte do našega Youtube kanala! Pod vsakim posnetkom imate tudi praktično povezavo do posameznih delov predavanja.

POSNETKI KONFERENCE

*Zaradi tehnične napake med prenosom je na našo veliko žalost umanjkal posnetek Kate Dale in njene kampanje This Girl Can (To dekle zmore). Boste pa več o njeni kampanji kmalu lahko izvedeli iz kratkega intervjuja, ki smo ga opravili po konferenci. Spremljajte naše novičke, saj imamo na zalogi še nekaj dobrot s konference! :)