Obvestilo o spremembi: Webinar: Mega korona zakon je s petka prestavljen na torek, 7. 4. 2020, ob 14. uri. Seja državnega zbora za sprejem anti-korona zakona je namreč prestavljena na četrtek. Ker bo glasovanje o zakonu in morebitnih amandmajih najverjetneje potekalo do poznega večera, bo tudi naša pravna služba potrebovala nekaj več časa, da zakon v celoti preuči in pripravi webinar.

Po sprejemu zakona bomo takoj pripravili FAQ in jih najkasneje v ponedeljek dopoldan objavili na naši spletni strani. Če boste imeli dodatna vprašanja, si jih prosim zabeležite in jih zastavite na torkovem webinarju. Naša pravna služba bo v webinarju zajela vse ključne ukrepe iz zakona, ki vplivajo na NVO. Poskusili bomo tudi v čim večji meri odgovoriti na vaša vprašanja v povezavi z zakonom.

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom, ki omogoča udeležbo do 100 ljudi, zato je udeležba omejena na eno osebo iz vsake organizacije. Za vse tiste, ki se ga ne boste mogli udeležiti, pa bomo posnetek webinarja, vključno z vprašanji in odgovori udeležencev, objavili tudi na našem YouTube kanalu. Prijave bodo odprte do zapolnitve prostih mest. 

 

Vsa prosta mesta so že zasedena, zato prijave niso več mogoče.