V času mednarodnega tedna coachinga (4.–10. 5. 2020) na CNVOS in ICF Slovenia chapter pripravljamo brezplačni spletni coaching za nevladne organizacije. Brezplačna predstavitev coachinga z možnostjo individualne in skupinske refleksije bo potekala v sredo, 6. 5. 2020, med 9. in 12. uro.

Kriza Covid-19 nas je doletela hitro in nas ujela nepripravljene. V njej se znajdemo in ravnamo zelo različno. Da v tej situaciji ostanemo zdravi in povezani in drug drugega podpremo, vas v sodelovanju s slovensko podružnico  Mednarodne coaching zveze (ICF – International Coach Federation) vabimo na virtualni moderiran proces individualne in skupinske refleksije ter podpore v teh razmerah.

Začeli bomo z dvournim vodenim moderiranim procesom. V tem delu bomo s pomočjo orodij Points of You (The Coaching Game) preizkusili moč fotografije kot medija v procesih samoraziskovanja in coachinga pri delu s skupinami. Hkrati bomo raziskovali različne zorne kote na temo trenutne situacije. Po kratkem odmoru pa boste imeli v zaključnem delu možnost, da v ločenih virtualnih sobah izkusite do 40-minutni individualni coaching z enim izmed prisotnih coachev.

Interaktivno spletno delavnico bo vodila Dragana Prijanovič, PCC (Professional Certified Coach) s podporo ekipe coachev ICF Chapter.

Udeležba na dogodku je brezplačna. Prijave na dogodek so zaključene.   

Povezavo do spletne delavnice in podrobnejša navodila boste dobili dan pred dogodkom.

Vabimo vas, da spremljate tudi ostale brezplačne aktivnosti, ki jih v ICF Slovenia chapter organizirajo v času mednarodnega tedna coachinga med 4. in 10. 5. 2020.