Dvanajst regionalnih stičišč, ki nudijo podporo in širok nabor storitev nevladnim organizacijam na lokalni in regijski ravni, je združilo moči in se povezalo v mrežo ZaNVO. Pot do izkušenih strokovnjakinj in strokovnjakov, ki vam lahko pomagajo pri razvoju nevladniških zamisli, reševanju pravnih zagonetk ali pa iskanju partnerjev za širitev svojega programa, je zdaj še lažja: preprosto obiščete spletno stran zanvo.org in pričnete z mreženjem!

Na skupni spletni strani https://zanvo.org/ so poleg kontaktov in napotkov za boljše delovanje zbrane tudi dobre zgodbe dvanajstih regionalnih stičišč: tako projekti in akcije posameznih stičišč kot tudi skupne pobude, na primer Šola za župane, ki jo je ob lokalnih volitvah 2018 organiziralo vseh dvanajst organizacij.

Spletna stran https://zanvo.org/ vam bo s preglednim zemljevidom regij v pomoč tudi, ko boste preprosto potrebovali podatek o tem, katero stičišče skrbi za določeno regijo. Mimogrede, dobro si oglejte in zapomnite logotip mreže ZaNVO. Ko boste naslednjič hodili po mestu in ga zagledali, vedite, da vam na tem mestu lahko priskočijo na pomoč z nevladniškimi informacijami.