Radio Študent in CNVOS, Center nevladnih organizacij Slovenije, v okviru projekta Govoriš kohezijsko 2 – učenje se nadaljuje organizirata Kohezijske četrtke – serijo osmih okroglih miz, ki bodo v pomladnih mesecih potekale na različne teme evropske kohezijske politike.

Druga okrogla miza bo potekala 13. 5. 2021 ob 14.00 uri (in ne 8. 4. 2021, kot je bilo prvotno napovedano) na temo Kohezijska politika ter umetnost in kultura.

Ob moderaciji Jerneja Medena se bomo z gosti pogovarjali o tem, kje, in če sploh, imata v kohezijski politiki prostor umetnost in kultura, kako lahko umetnost in kultura doprineseta k razvoju Evrope, ali bi Slovenija morala narediti več za vključevanje umetnosti in kulture v kohezijsko politiko, o stanju kulture in umetnosti v Sloveniji in Evropi, in o tem, kje je prostor za napredek.

Okrogla miza bo potekala prek ZOOM-a, v živo pa si jo boste lahko ogledali tudi na Facebooku. Če želite na okrogli mizi aktivno sodelovati – gostom zastavljati vprašanja in komentirati debato – se nam pridružite prek ZOOM-a. Vsem udeležencem pripada tudi paket praktičnih promocijskih daril Govoriš kohezijsko, ki ga boste prejeli po pošti – če seveda želite. Prijave sprejemamo do 10. maja 2021 do 12. ure oziroma do zapolnitve prostih mest..

 

PRIJAVA