Kako se odzvati na politično motivirane napade na nevladne organizacije, s katerimi se – sploh v zadnjem času – soočamo predvsem na družbenih omrežjih? Kaj lahko naredimo, da bo napadov manj? Ali lahko na to sploh kako vplivamo? Kako se lahko na takšne napade pripravimo v času miru? Katere so najpogostejše napake, ki se jim moramo izogniti v kriznih situacijah? Koga lahko pokličemo na pomoč in kako?

Na zadnjem dogodku PR akademije, ki bo v sredo, 6. aprila, med 14. in 15. uro, se bomo pogovarjali o kriznem komuniciranju. Naša gostja bo dr. Damjana Pondelek, direktorica podjetja Urednica, strokovnjakinja za strateški in krizni management in strateška svetovalka organizacijam, vodstvom in kolektivom v zahtevnih okoliščinah. Večji del dogodka bo rezerviran za vaša konkretna vprašanja.

Pogovor bo vodja komuniciranja CNVOS, Nina Narat Meden.

 

ROK ZA PRIJAVE SE JE IZTEKEL

 

PR akademija je poseben izobraževalni program za komunikatorje v nevladnem sektorju in vse, ki se v nevladnih organizacijah ukvarjate s komuniciranjem z javnostmi. Letos smo ga zasnovali kot niz moderiranih pogovorov s strokovnjaki s področja komuniciranja. Za podporo pri izvedbi se zahvaljujemo PRSS, Slovenskemu društvu za odnose z javnostmi. Več o programu lahko preberete tukaj.