Ker je manevriranje skozi nevladniško krajino pogosto izziv, se na CNVOS trudimo, da vam nudimo pomoč in odgovarjamo na vaša odprta vprašanja na najrazličnejše načine – po novem tudi enkrat mesečno s tematskimi urami pod imenom Vprašajte CNVOSovca.

Prihodnji teden v torek, 9. aprila, ob 10. uri bomo pričeli z novimi spletnimi svetovanji, kjer boste lahko različnim svetovalcem s CNVOSa zaupali, kje vas čevelj žuli. Vsak mesec bomo izbrali eno aktualno temo, objavili ZOOM povezavo in vas za eno uro povabili, da nam zastavite svoja vprašanja, vezana na razpisano temo. Prva tema bo »Kako najbolje predstaviti dosežke prejšnjega leta?« Vprašate nas lahko, kako primerno oblikovati sporočila, da bodo zanimiva in jih bodo ljudje razumeli, zakaj je to sploh pomembno, kje vse objaviti svoje dosežke ipd. Ne gre za delavnico, temveč bomo odgovarjali na vprašanja, ki jih boste zastavili po priklopu na povezavo ZOOM. ⃰ 

Veseli bomo tudi predlogov tem, ki nam jih lahko posredujte na info@cnvos.si.

⃰  Osebne podatke oddane ob registraciji bomo uporabili za potrebe organizacije spletne posvetovalnice (da vam lahko zagotovimo dostop). Ministrstvu za javno upravo kot financerju dogodka bomo posredovali omenjene osebne podatke (ime in priimek udeleženca). Več informacij o obdelavi in varstvu vaših osebnih podatkov, o dobi hrambe in njihovem posredovanju tretjim osebam in podlagah za obdelavo najdete tukaj.

 

Spremljajte CNVOS na družbenih omrežjih FacebookTwitterInstagram in YouTube.

Naročite se na naš tedenski e-novičnik in bodite na tekočem z razpisi, izobraževanji, dogodki in drugimi novicami, pomembnimi za nevladni sektor: PRIJAVA.