*

Vpišite polno ime organizacije

*
*
*
*

Osebne podatke oddane preko prijavnice  bomo uporabili za potrebe organizacije spletne delavnice (npr. da vam lahko zagotovimo dostop, da vas lahko glede organizacije delavnice še kontaktiramo). Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Če bo število prijavljenih večje od števila prostih mest, bo udeležba omejena na eno osebo iz organizacije.

Posnetek spletne delavnice bo javno objavljen na spletu. Če boste tekom spletne delavnice razkrili kakšne svoje osebne podatke (npr. z vašo podobo preko spletne kamere, z vpisom osebnih podatkov v pogovornem oknu, itd.) upoštevajte, da bodo ti podatki vidni tudi ostalim in da bodo javno objavljeni. Če tege ne želite, poskrbite, da to takšnega razkritja ne pride (npr. ne vključujte se v video pogovor, v pogovornem oknu uporabite ime organizacije in ne vašega osebnega imena...). Če boste kljub temu v spletni delavnici razkrili svoje osebe podatke, bomo šteli, da z njihovo javno objavo na spletu soglašate.

Določen del podatkov (ime, priimek, organizacija) bomo posredovali Uradu za finančni mehanizem, ki nadzoruje izvajanje Programa ACF v Sloveniji. Več informacij o tem najdete tukaj.