*
*
*

Če potrebujete tolmača v slovenski znakovni jezik, nam to prosimo sporočite najkasneje do 7. junija 2021, do 12. ure, da bomo lahko za to pravočasno poskrbeli.

Osebne podatke, oddane preko prijavnice,  bomo uporabili za potrebe organizacije spletnega dogodka (npr. da vam lahko zagotovimo dostop, da vas lahko glede organizacije dogodka še kontaktiramo),  določen del (ime, priimek, organizacija) bomo posredovali DG REGIO kot financerju dogodka. Dostop do teh podatkov imajo sicer tudi drugi organi nadzora nad porabo EU sredstev.  Dogodek se  izvaja v okviru projekta »Govoriš kohezijsko 2 - učenje se nadaljuje«, katerega vodilni  partner je Radio študent, Svetčeva ulica 9, 1000 Ljubljana, zato bodo ti podatki posredovani tudi njemu. Več informacij o obdelavi in varstvu vaših osebnih podatkov, o dobi hrambe in podlagah za obdelavo najdete tukaj.

Dogodek se bo v živo prenešal preko spleta, prav tako bo posnetek dogodka naknadno javno objavljen na spletu. Če boste tekom spletnega dogodka razkrili kakšne svoje osebne podatke (npr. z vašo podobo preko spletne kamere, z vpisom osebnih podatkov v pogovornem oknu, itd.) upoštevajte, da bodo ti podatki vidni tudi ostalim in da bodo javno objavljeni. Če tega ne želite, poskrbite, da to takšnega razkritja ne pride (npr. ne vključujte se v video pogovor, v pogovornem oknu uporabite ime organizacije in ne vašega osebnega imena...).