bunker + društvo varnega zavetja pomurja

Program je namenjen ženskam z ali brez otrok, ki so žrtve nasilja v družini (psihičnega, fizičnega, ekonomskega, spolnega). Nudimo jim možnost takojšnjega umika iz nasilne situacije in namestitev v varen prostor. Ženske in otroci so deležni takojšnje strokovne pomoči, skupaj z njimi naredimo individualni načrt pomoči, zastavimo si cilje in poti za dosego teh ciljev. S svetovalnim delom (individualno ali skupinsko) jih usmerjamo in jim pomagamo, da čim hitreje in čim manj boleče premagajo stiske in težave, v katerih so se znašli. Pri nas lahko bivajo eno leto, v tem času pa poskušamo skupaj z njimi najti ustrezne rešitve, da lahko živijo samostojno in varno, brez nasilja.

Poskeniraj kodo, daruj najmanj pet evrov, komentiraj #tadobravečerja na Facebook objavo in tako sodeluj v nagradni igri. Morda večerja za dve osebi v eni izmed vrhunskih slovenskih restavracij čaka prav tebe!

 

Več o pravilih igre si lahko preberete tukaj.

Murskosoboški Bunker vas bo z odličnimi jedmi in izjemnim steampunk dizajnom popeljal v post-apokaliptičen svet. V tem svetu kraljujejo vrhunski gurmanski burgerji, rebrca, solatni krožniki in celo mexican in asian fusion. Kaj gre odlično s steampunkom? Odlična piva in cocktaili. Teh v Bunkerju ne manjka!

 

Akcijo Ta dobra večerja je sofinanciralo Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019–2023.