dvorec gregorčič + društvo življenje brez nasilja

Društvo že več kot dvajset let prispeva k družbi brez nasilja predvsem v JV regiji, kjer je edina nevladna organizacija, specializirana za to področje. Poleg strokovne pomoči žrtvam nasilja preko delavnic, predavanj, medijev in kampanj osveščajo javnost o pojavu nasilja v družbi ter kako ravnati v primerih nasilja. V 22 letih delovanja so pomagali več kot 800 ljudem pri prekinitvi nasilja.

Poskeniraj kodo, daruj najmanj pet evrov, komentiraj #tadobravečerja na Facebook objavo in tako sodeluj v nagradni igri. Morda večerja za dve osebi v eni izmed vrhunskih slovenskih restavracij čaka prav tebe!

 

Več o pravilih igre si lahko preberete tukaj.

Večerjo za dve osebi podarja butični dolenjski hotel z dušo ornamenta, ki obljublja kulinarično razvajanje chefa Roberta Gregorčiča. Nahajajo se v prenovjeni Karlovškovi hiši nasproti cerkve sv. Marjete v središču Šmarjete na Dolenjskem. Dvorec je poznan tudi kot rojstna hiša raziskovalca in strokovnjaka za ornamentiko in slovensko stavbno dediščino Jožeta Karlovška (1900–1963). Zakonca Gregorčič sta v njej odprla butični hotel z vinsko kletjo in wellnessom, njihovi gostje pa lahko prespijo tudi v letalu, ki se nahaja na strehi objekta.

 

Akcijo Ta dobra večerja je sofinanciralo Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019–2023.