Zavod Motovila v sodelovanju s Centrom za kreativnost organizira konec maja tako v Ljubljani (27. maj) kot Mariboru (28. maj)  brezplačni strokovni seminar "Kako oblikovati poslovni pristop za prihodnost?", ki ga bo vodila Ellen O’Hara, priznana mednarodna strokovnjakinja za razvoj in trajnostno rast ustvarjalnih organizacij.

Enodnevni seminar (v angleškem jeziku) vključuje predavanje, na katerem bo Ellen predstavila koncepte in orodja za oblikovanje poslovnega pristopa, in sicer s praktičnimi primeri in z vidika aktualnih trendov, pri čemer bodo ključnega pomena kulturni in družbeni učinki poslovanja. V vodeni skupinski razpravi pa bodo udeleženci popoldanske delavnice lahko izpostavili in raziskali izzive, s katerimi se soočajo. Skupaj s predavateljico bodo razvijali rešitve ter razpravljali o izzivih in učinkih različnih pristopov za razvoj poslovnega modela. Usposabljanje je namenjeno izkušenim in mladim vodilnim kadrom, organizatorjem, producentom in ustvarjalcem, ki delujejo v kulturnem, ustvarjalnih in avdiovizualnih sektorjih. Prednost imajo vodje, ki iščejo navdih in ideje o tem, kako razviti poslovni model za prihodnost ter najti nove perspektive za reševanje kompleksnih problemov. Zato je usposabljanje idealna priložnost za vse, ki želijo pod mentorstvom izkušene mednarodne svetovalke pridobiti orodja in praktične nasvete, s katerimi bodo prevetrili trenutno poslovanje svoje organizacije ter ga prilagodili in dosegli trajn(ostn)e učinke v prihodnosti.

Dodatne informacije, program seminarja in prijavnica so na voljo na ced-slovenia.eu. Udeležba na seminarju je brezplačna, vendar je število mest omejeno in so nujne predhodne prijave prek prijavnega obrazca. Obrazec in morebitna dodatna vprašanja pošljite na info(at)ced-slovenia.eu. ROK ZA PRIJAVE je podaljšan do srede, 22. maja, do 12.00. 

Vsebina in urnik seminarjev v Ljubljani in Mariboru sta enaka, zato svetujejo prijavo na tistega, ki vam je lokacijsko bližji!)