Mednarodni festival Mladi levi, ki bo od 23. do 31. avgusta 2019 razgrel Staro elektrarno in druga zanimiva prizorišča v Ljubljani, ponuja velika imena mednarodnih odrov (Alessandro Serra, Ursula Martinez, Kate McIntosh, Walid Raad) in vznemirljive mlajše avtorje (Maria Lucia Cruz Correia, Dimitri de Perrot, Jaha Koo), slovenske avtorice - tokrat nobena izmed njih ni uprizoritvena umetnica (Urša Vidic, duo Eclipse in Tanja Radež) ter Mednarodni forum o čustvenem materializmu z umetniki in priznanimi filozofi ter sociologi.

Festival je prepoznaven po svojem ustvarjalnem in živahnem vzdušju, radovedni publiki in družabnostih. Letos bo združil umetnike, mislece in občinstvo v 9 dneh vznemirljivih skupnih raziskovanj pod površjem, prehajanjem skozi različne plasti stvari in njihovih odnosov do družbe danes.

Tudi letos pa Mladi levi k sodelovanju vabijo nepogrešljive prostovoljce, ki bodo pomagali pri izvedbi festivalskih dogodkov, ob tem pa se družili z umetniki z vsega sveta, gledali vznemirljive predstave in se zabavali na dobro znanih festivalskih družabnih dogodkih. Prijave sprejemajo na info@bunker.si

Več o festivalskem programu najdete na bunker.si.