V društvu Svetovalni svet pripravljajo delavnico na temo ajurvede, ki bo potekala v sredo, 3. 6. 2020, ob 17.00 uri prek aplikacije Zoom. Delavnica je brezplačna.

Na delavnici o ajurvedi bodo predstavili ključno razliko med zahodnim, tradicionalnim in vzhodnim, alternativnim pojmovanjem in zdravljenjem bolezni. Udeleženci bodo spoznali predpostavke, na katerih ajurveda temelji, in tri osnovne tipe telesnih konstitucij – doš, ki so osnova za določanje ustrezne diete za vsakega posameznika. S pomočjo enostavne tabele bo vsak poskusil tudi določiti, katera doša prevladuje pri njemu. V nadaljevanju bodo spoznali ajurvedski pogled na prehrano in ajurvedsko kategoriziranje živil po skupinah. Predstavljena bo osebna izkušnja zdravljenja anoreksije z ajurvedo, kar bo še posebej zanimivo, saj je ajurvedski pristop k motnjam hranjenja popolnoma drugačen od našega.

Več si lahko preberete na Facebook strani društva. Za prijave in dodatne informacije se obrnite na info@svetovalni-svet.si.

Prav tako vabijo na delavnico bobnanja s šamanskim bobnom, ki bo potekala 10. 6. 2020 ob 17.00 v njihovih prostorih na Masarykovi 23 v Ljubljani. Več informacij o delavnici in prijavi najdete na Facebook strani društva. Udeležba je brezplačna.