Motovila vas v sodelovanju s partnerji iz Avstrije, Hrvaške in Madžarske vabi na skupni dogodek, namenjen izmenjavi izkušenj in dobrih praks Ustvarjalne Evrope v soseščini.

Po uvodni predstavitvi rezultatov Ustvarjalne Evrope 2014–2020 s predstavniki CED iz Avstrije, Hrvaške, Madžarske in Slovenije, bodo uspešne organizacije s podporo Ustvarjalne Evrope delile svoje izkušnje in dobre prakse s poudarkom na različnih vidikih mednarodnega sodelovanja v programu Ustvarjalna Evropa: kako vzpostaviti trajnostno partnerstvo, kako vzpostaviti in razviti odnose z občinstvom, kako vključiti zelene prakse v projektne dejavnosti, kako zagotoviti sofinanciranje mednarodnega projekta iz drugih virov, kako izkoristiti prednosti, ki jih omogoča digitalni premik ter kako je COVID izzval mednarodno kulturno sodelovanje?

Dogodek bo potekal 14. maja v Koroški galeriji likovnih umetnosti (Glavni trg 24, Slovenj Gradec), spremljali pa ga boste lahko tudi na spletu v okolju Zoom. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, brez tolmačenja.

Več informacij in prijavnico najdete na motovila.si.