Slovensko društvo evalvatorjev (SDE) organizira srečanje slovenskih in hrvaških evalvatorjev, ki bo v sredo, 13. oktobra 2021, od 13.00 do 15.00 ure na Biotehniški fakulteti, Oddelku za krajinsko arhitekturo, Jamnikarjeva 101, Ljubljana, v predavalnici P2 (II. nadstopje desno, z dvigalom omogočen dostop gibalno oviranim).

Program dogodka:

  • Predstavitev novega delovnega zvezka SDE (let. XIV, št. 1) in z njim povezane tematike strateškega delovanja v prelomnih razmerah. Tematiko bo predstavil Bojan Radej (SDE) in je osredotočena na težave strateškega načrtovanja v slovenski državni upravi. Povezava
    Na isto temo SDE načrtuje urjenje za pripravljavce strateških dokumentov (Marec  2022) – udeleženci srečanja imajo 10% popust na kotizacijo za urjenje.
  • Hrvaška mreža evalvatorjev bo predstavila izkušnje vmesnega vrednotenja strategije urbanega razvoja na Hrvaškem v okviru integriranih teritorialnih naložb (Euro ekspertiza; dr. Marijana Sumpor, direktorica; dr. Irena Đokić znanstvena svetnica na Ekonomskem inštitutu Zagreb in prof. dr. Nenad Starc). 

Obvezna prijava na sdeval@siol.net. Udeležba je brezplačna.