Zavod Movit vas v petek, 27. maja, v okviru osrednjega dogodka evropskega leta mladih – Zvoka mladosti – vabi na predstavitev programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota.

Prizorišče celotnega dogodka bodo Križanke, predstavitev pa bo potekala v Viteški dvorani, kjer se boste lahko na interaktiven način od bližje spoznali s programi EU na področju mladine. Na predstavitev ste vabljeni predvsem predstavniki mladinskih organizacij (ali drugih organizacij, ki delajo z mladimi), ki s programoma Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota nimate še toliko izkušenj.

Med predstavitvijo boste imeli možnost podrobneje raziskati glavne značilnosti ukrepov v okviru obeh programov, ki so v letošnjem evropskem letu mladih še posebej aktualni, se poglobiti v njihovo vsebino ter pridobiti odgovore na vaša morebitna vprašanja v povezavi s programoma.

Ob tem se vabljeni, da obenem izkoristite priložnost za udeležbo na celotnem dogodku, v okviru katerega bosta potekala tudi pestro kulturno dogajanje in sejemska dejavnost, ter nanj povabite še posebej mlade iz vaše organizacije.

Število mest je omejeno, zato je prijava na predstavitev obvezna preko naslednje povezave. Prijavite se lahko najkasneje do srede, 25. maja 2022.  

Več informacij o celotnem dogodku najdete tukaj. Glavni organizator Zvoka mladosti je Urad RS za mladino, ki dogodek organizira v sodelovanju z Zavodom Movit, Nacionalno agencijo programov EU Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, Mladinskim svetom Slovenije, Mrežo MaMa in Mestno občino Ljubljana.