Zunaj res še kraljujeta sneg in mraz, toda pomlad je zagotovo že za vogalom. Da bo uspešna, sproščena in polna delovnih uspehov, smo na CNVOS za vas pripravili spomladanski dvojček dveh vsebinsko povezanih delavnic. Ob prijavi na obe delavnici vam priznamo 15 % popusta.

 

Kako prepoznati in obvladovati stres (14. 3. 2018) z dr. Matejem Tušakom!

Delavnico še posebej priporočamo vsem zaposlenim (in prostovoljcem) v humanitarnih in socialnih organizacijah (npr. delavcem v dnevno-varstvenih centrih, varnih hišah, socialno-varstvenih ustanovah, kriznih centrih, reintegracijskih centrih ipd.), koristila pa bo tudi preostalim.

 

Delo z uporabniki, še posebno pa z ranljivimi skupinami, je lahko zelo stresno, stres pa negativno vpliva na produktivnost, motivacijo ter dobro počutje in zdravje zaposlenih. Vse to lahko vodi do velikega števila bolniških odsotnosti in visoke fluktuacije kadrov. Če je tudi v vaši organizaciji delo naporno in stresno, potem je to prava delavnica za vas.

 

Psiholog dr. Matej Tušak bo udeležencem pokazal, kako naj stres prepoznajo, kakšne so lahko posledice stresa za zdravje in počutje in kako ga s pomočjo tehnik sproščanja uspešno obvladati.

 

Več informacij in prijava

 

Vodenje in motiviranje sodelavcev v nevladnih organizacijah (20. 3. 2018) s Tamaro Valenčič

Delavnica je namenjena vodjem. Vodenje v nevladnih organizacijah predstavlja velik izziv tudi za že izkušene vodje, saj se moramo pri vodenju zanašati predvsem na naše poslanstvo in na to, da delamo nekaj dobrega.

 

Na delavnici s Tamaro Valenčič, eno največjih strokovnjakinj za vodenje in motiviranje pri nas, boste dobili praktične nasvete, kako voditi in motivirati zaposlene – od trenutka, ko se odločijo za prijavo na razpis za delovno mesto do trenutka, ko zapustijo organizacijo.

 

Več informacij in prijava