Odgovorili smo na vprašanja, ki nam jih najpogosteje zastavljate v povezavi z epidemijo koronavirusa, in jih objavili na naši spletni strani pod razdelkom NVO v času koronavirusa. Poleg FAQ boste na prenovljeni strani našli tudi kratke svetovalne videe, vzorce različnih odredb in izjav ter vse pomembne prispevke, ki smo jih do sedaj pripravili v povezavi z delovanjem NVO v času epidemije.

Prijazno vas prosimo, da preden nam pišete ali nas pokličete z vprašanji o koronavirusu in interventnih ukrepih, preverite, če smo na vaše vprašanje morda že odgovorili v FAQ ali katerem od kratkih svetovalnih videov. Tako boste pomagali vsaj malce razbremeniti naše pravnike, ki te dni delajo s polno paro. Če ugotovite, da se odgovor na vaše vprašanje ne skriva med našimi koronavirus vsebinami, pa vam bomo seveda z veseljem pomagali.

Pri tem ne pozabite, da bomo glede mega korona zakona, ki ga je vlada sprejela v nedeljo, pripravili FAQ že v petek ali najkasneje ponedeljek dopoldan. Na vaša vprašanja pa bomo odgovarjali tudi tekom webinarja, v torek, 7. 4. 2020, ob 14. uri. Prijavite se!