V nedeljo 31. 5. je pričel veljati t.i. tretji zakonski proti-koronski paket, ki zajema tudi možnosti državne pomoči za skrajšanje delovnega časa.  Ključne rešitve paketa, ki so lahko relevantne za NVO, bomo predstavili na webinarju, ki bo v petek 5. 6. 2020 ob 10:00 uri.

Na webinarju bomo predstavili ključne rešitve za NVO, ki jih vključuje Zakon o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (skrajšanje delovnega časa, pogoji za državno pomoč, posebne ugodnosti za NVO na področju turizma, obveznosti za izvajalce nastanitvenih javnih socialnovarstvenih programov itd.)

Na naši spletni stani smo že objavili vse osnovne informacije in tudi posodobili FAQ. Če boste imeli dodatna vprašanja, si jih prosim zabeležite in jih zastavite na petkovem webinarju.

Webinar bo potekal preko aplikacije Zoom, ki omogoča udeležbo do 100 ljudi, zato je udeležba omejena na eno osebo iz vsake organizacije. Za vse tiste, ki se ga ne boste mogli udeležiti, pa bomo posnetek webinarja, vključno z vprašanji in odgovori udeležencev, objavili tudi na našem YouTube kanalu. Prijave bodo odprte do zapolnitve prostih mest. 

 

Prijava na webinar