*

Vpišite polno ime organizacije

*
*
*
*
*

Osebne podatke oddane preko prijavnice  bomo uporabili za potrebe organizacije webinarja (npr. da vam lahko zagotovimo dostop, da lahko vsebino webinarja prilagodimo, da vas lahko glede organizacije webinarja še kontaktiramo). Če bo število prijavljenih organizacij večje od števila prostih mest, bomo dali prednost nevladnim organizacijam z večjim številom zaposlenih.

Posnetek webinarja bo javno objavljen na spletu. Če boste tekom webinarja razkrili kakšne svoje osebne podatke (npr. z vašo podobo preko spletne kamere, z vpisom osebnih podatkov v pogovornem oknu, itd.) upoštevajte, da bodo ti podatki vidni tudi ostalim in da bodo javno objavljeni. Če tege ne želite, poskrbite, da to takšnega razkritja ne pride (npr. ne vključujte se v video pogovor, v pogovornem oknu uporabite ime organizacije in ne vaše osebno ime..). Če boste kljub temu v webinarju razkrili svoje osebe podatke, bomo šteli, da z njihovo javno objavo na spletu soglašate.

Podatke o NVO, ki se bodo udeležile webinarja, bomo posredovali tudi Ministrstvu za javno upravo kot financerju dogodka.