Zavodi, ki ste utrpeli škodo zaradi avgustovskih poplavah, ste bili po elektronski pošti že obveščeni o podaljšanju roka za predložitev dokazil o nastali škodi. Nov rok za oddajo dokazil je tako 22. april 2024 (in ne več 22. marec).

Ministrstvo je ob tem v svoji objavi na spletni strani pojasnilo, da je rok podaljšalo z namenom, da prizadetim omogoči dovolj časa za pridobitev ustreznih uradnih dokazil škode. Še vedno svetujemo, da oddate popolno vlogo in pri izpolnjevanju sledite navodilom, ki ste jih prejeli po elektronski pošti.

Za dodatne informacije se lahko obrnete neposredno na ministrstvo na elektronski naslov poplave2023.mgts@gov.si. Za pomoč pri izpolnjevanju vloge smo vam na voljo tudi na CNVOS. Pišite nam na pravo@cnvos.si.

Več o tem, katera dokazila morate priložiti in kako pravilno izpolnite potrebno dokumentacijo, si preberite v našem februarskem članku.

 

Spremljajte CNVOS na družbenih omrežjih FacebookTwitterInstagram in YouTube.

Naročite se na naš tedenski e-novičnik in bodite na tekočem z razpisi, izobraževanji, dogodki in drugimi novicami, pomembnimi za nevladni sektor: PRIJAVA.