Takrat bo osem ljubljanskih restavracij vaše brbončice razvajalo s prav posebnim namenom. Polovico zneska od vsakega, prav za to priložnost ustvarjenega dobrodelnega menija, bodo poklonile osmim izbranim nevladnim organizacijam in njihovim projektom.

 

V akciji Ta dobra večerja, ki jo vodi in koordinira krovna mreža slovenskih nevladnih organizacij CNVOS, sodelujejo restavracije Angel, Evergreen, Kavarna Tiskarna, Libanonske meze in drugi užitki, Majmun, Park Žibert, Strelec in Taman Organic. Tisti, ki boste pravočasno rezervirali svoje mesto (to lahko storite s klikom na posamezno restavracijo), boste ob uživanju v vrhunski hrani hkrati pomagali Planinski zvezi Slovenije, Tačkam pomagačkam, Zvezi Sožitje, Terri Veri, Zvezi prijateljev mladine Slovenije, Zavodu Vozim, Ekologom brez meja in Petki za nasmeh.

 

Akcijo podpirajo tudi številne znane osebnosti, med drugim TV voditeljica Mojca Mavec, videoustvarjalec in TV voditelj Jože Robežnik, TV voditelj in model David Urankar, vlogerja Jani Jugovic in Teja Perjet, na družbenih omrežjih bolj znana kot Cool Fotr in Cool Mamacita, planinka Andreja Jakopič, na Instagramu znana kot Mala pošast Mici, Urška Fartelj, ki jo poznamo po kulinaričnem blogu in knjigi 220 stopinj poševno, Roni Kordiš, avtor bloga Had, ter novinarka in blogerka Mateja Delakorda, ki ustvarja Zgodbe na krožniku. 

 

Podprete jo lahko tudi vi in s povabilom na Ta dobro večerjo razveselite svoje bližnje – ter sodelujoče nevladne organizacije, ki vsaka na svoj način skrbijo, da bi bila naša družba lepša in bolj prijazna.

 

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za javno upravo.